KO SMO MI

ASB Plus d.o.o (ex. Projekt Inženjering) je osnovana 1991. godine.

Za dvadeset i više godina rada, izveli smo građevinske i završne radove uređenja enterijera na velikom broju stambenih i poslovnih objekata, kao i izgradnji objekata industrijske gradnje. O nama najviše govore i naša najveća preporuka su brojni zadovoljni klijenti, kako investitori i pravna lica, tako i veliki broj privatnih lica koji su nam poverili adaptacije i uređenja njihovih stanova i kuća. Listu naših klijenata možete pogledati u delu reference.

Sve radove izvođenja građevinskih radova i uređenja enterijera izvodimo uz budni nadzor  i konsultaciju inženjera zaposlenih u našoj firmi.

Posebno smo ponosni na projekat i izgradnju TV repetitora i objekta emisione tehnike na planini Seličevici, opština Gadžin Han.

KVALITET PRE SVEGA

Pri izvođenju građevinskih i završnih radova uređenja enterijera, rukovodimo se devizom kvalitet pre svega, tako da ćemo klijentima uvek savetovati i predlagati ugradnju najboljih materijala, a mi radove izvoditi vodeći računa o poštovanju svih standarda.

VREME I CENA

Realna procena vremena potrebnog za izvođenje radova, kao i realna procena cene za iste su ono čemu težimo, i što dovodi do odnosa poverenja sa našim klijentima.

ENTERIJER VAŠEG STANA JE NAŠA BRIGA

Izvodimo sve građevinske građevinske radove, kao i sve radove potrebne za završno uređenje stana, tako da nam možete prepustiti kompletno uređenje i adaptaciju vašeg životnog i poslovnog prostora. Vaš enterijer je naša briga, a zadatak nam je da ispunimo vaše želje.