Gipsarski radovi

Gipsarski radovi su najbolji način da Vaš prostor poprimi ekskluzivan izgled. Cena je povoljna i na raspolaganju su Vam svi oblici – pregradni zidovi, spušteni plafoni, uz implementaciju svetlosnih efekata.
Suva gradnja gipsanim elementima omogućava Vam da potpuno individualno kreirate Vaš enterijer prema svojim željama i idejama, zbog velike plastičnosti materijala i bezbrojnih mogućnosti kombinovanja oblika i vrsta gips elemenata. Kvalitetnim izvođenjem se postiže odlična toplotna i zvučna izolacija. Primenom suve gradnje, u kuću ne unosite dodatnu vlagu ni prašinu, a prostorije su useljive odmah po završetku radova. Gips se vrlo lako obrađuje i koristi u građevini dugi niz godina. Apsolutno je neškodljiv, bez mirisa, ne sadrži i ne razvija nikakve supstance koje mogu da ugroze zdravlje, poboljšava klimu u prostoriji. To je ekololški besprekoran i, s biološkog stanovišta, potpuno bezopasan i neškodljiv materijal.

Knauf sistemi su idealno rešenje za moderno uređivanje životnog i radnog prostora, ali i za adaptaciju i preuređenje starih ili oštećenih enterijera. Pregradni zidovi od gipsa – kartonskih ploča se grade brzo, bez šalovanja, armiranja i štemovanja za instalacije. Šuplji prostor pregrade služi za brzo i racionalno postavljanje svih vrsta instalacija i izolacija. Pregradni zidovi se odlično prilagođavaju građevinskoj strukturi objekata, a pružaju idealna rešenja za izradu raznih polica, ormara i slično.